Започваме нов цикъл залози! Печелете с нас!

Здравейте, приятели! Време е да започнем нов цикъл залози. До момента сме играли епизодично с променлив успех, но от началото на този турболентен сезон правим експерименти и вече имаме нужния опит и статистика, за да опитаме да успяваме заедно. Ще започнем поредица от статии, в която ще споделяме своите залози с вас напълно безплатно. Имаме банка от 500 лева, която разпределяме като ресурс за пет залога. Иначе казано – по 100 лева на залог. Ще гледаме така да ги групираме, че коефициентите да са близки до 2.00.

Ако сме успешни всяка седмица ще теглим част от печалбата си и поетапно ще увеличаваме банката. Ако не сме – банката просто ще замине и ние явно няма да сме се справили. Следването на нашите препоръки става на ваша отговорност. Препоръката ни е хора, които търсят бърза печалба, 100% успеваемост или някакво друго чудо просто да подминат тази статия.

Ако искате може да опитате с по-висока или по-ниска банка. Или пък да разпределите парите си, така че да стигнат за 10 залога. Ние сме оптимисти, че ще можем да правим по 5 залога на седмица, като се надяваме да имаме горница от тях. Традиционно ще се опитваме да отбягваме купи и турнирни състезания, но понякога при добри обстоятелства ще включваме срещи и от там. Днес, например, ще сложим мач от Шампионска лига.

Колонката е само от два мача. Ние играем в Bwin, но коефициентите са близки. Залагаме на това Атлетико Мадрид да отбележи гол като гост на Леванте (коефициент 1.22) и Севиля и Борусия Дортмунд да си разменят по едно попадение със залог гол/гол. (коефициент 1.70).

Атлетико са лидери в първенството на Испания, а Луис Суарес е машина за голове този сезон. Те имат някои проблеми с играчи, които боледуват от Covid-19, но вярваме, че ще успеят да вкарат поне 1 гол на Леванте, които са 11-ти в класирането. В другия мач логичен залог е гол/гол с доста висок коефициент. Севиля има силна защита, но Борусия Дортмунд са вкарвали гол във своите мачове неизменно от 26.09.2020-та насам. Севиля е добър домакин, а гостите напоследък са колебливи в защита и пускат поне по едно попадение на мач.

Желаем ви успех ако последвате нашите прогнози!

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *