Успешен втори цикъл на печалби! Продължаваме напред с още!

Днес едновременно спечелихме и загубихме. Това сигурно звучи доста объркващо за част от вас, но ще опитаме да обясним в следващите редове. Имаме банка, която разпределяме на равни части за пет залога. 1 цикъл = 5 залога. След края виждаме дали сме на печалба или загуба и така определяме банката за следващия цикъл (новите пет залога). Всеки един залог се прави при коефициент 2.00, като понякога, разбира се може да затворим предварително, за да си гарантираме печалбата или да намалим загубите си.

В началото на следобеда беше последният залог от Цикъл 1 и го загубихме. Бяхме започнали с банка от 500 лева и записахме две победи и три загуби. Така записахме краен резултат от първите пет залога от – 100 лева или представено по друг начин – 20% надолу. И останахме с 400 лева за последващите залози.

Началната банка за вторият ни цикъл залози беше 400 лева, които да разпределим между пет залога по равно. Това прави по 80 лева на залог. За щастие в Цикъл 2 на залозите имахме един губещ и цели четири печеливши залога. Приключваме Цикъл 2 с 629,29 лева. От тях печалбата е 229,29 лева. Ще изтеглим 50% от нея – 110 лева, а останалите ще запазим в банката. Оставаме с банка от 519 лева, която ще разпределяме между следващите си пет залога. (Цикъл 3).

Знаем, че е леко объркващо, но го мислете за всеки цикъл залагания като пица, която се реже винаги на пет парчета. Те могат да са по-големи или по-малки, в зависимост от резултатите ни, като ако се представяме добре винаги ще теглим половината си излишък.

Очаквайте прогнозите ни за неделя. Денят определено ще е интересен!

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *