Сервет – Сион 03.08.2020

Едва ли много от вас свързват Швейцария с достойнствата на местния шампионат, но истината е, че в планинската страна има доста отбори, които държат прилично ниво. Днес има приятна среща между отборите на Сервет и Сион, които се срещат от 21:30. В тази прогноза ще разгледаме най-доброто, на което можем да заложим на база на статистиката.

Гледайки назад, можем да видим, че Сервет същевременно е допуснал гол в своята врата и на свой ред отбелязал 12 пъти за последните 14 мача. Отборът е стабилен домакин и доста слаб гост през последния месец, така че очакваме да затрудни Сион.

В последните си две гостувания в Супер лигата, Сион е записал две победи, а домакинските им мачове са ахилесовата пета, като последната загуба е от лидера Йънг Бойс с 0-1 у дома.

Гледайки назад можем да видим, че и трите двубоя помежду им са били равенства, а последната победа на домакините срещу Сион на собствен терен е през 2013-та година. В четири от последните пет мача отбелязаните голове са под 2,5.

Мачът можете да гледате на живо тук.

Бихме препоръчали смела комбинирана прогноза – двата отбора да отбележат при равен резултат. Все пак ако искате да сте по-малко рискови най-логично е двата отбора да вкарат гол, а тези, които все пак търсят по-висок коефициент, могат да заложат на знак за равенство – Х.

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *