Прогнози за 20.02 – много възможности за успешен залог!

Днес е време да завършим първият цикъл от новата ни стратегия за залози. Както знаете започнахме с банка от 500 лева, която ще оценим след пет залога. До момента са минали четири, като два от тях спечелихме, но за жалост и загубихме два. В момента сме на кота 0, като днес имаме добър шанс да бъдем със 100 лева горница или 20% печалба.

До момента не сме обяснили как работи нашата стратегия и е време да обясним – имаме банка, която разпределяме равномерно между пет различни залога. В случая 500 лева се делят на пет залога по 100 лева. Залагаме на твърди прогнози с коефициент 2.00. След петте прогнози виждаме стойността на банката. Ако има печалба теглим 50% от нея, а с другите 50% увеличаваме банката. Тоест, ако днес спечелим ще имаме 50 лева изтеглена печалба и банка от 550 лева, която да разпределим между следващите 5 залога. Ако загубим ще ни останат 400 лева, която ще е новата банка за разпределяне между следващия цикъл от пет залога. Може да звучи малко объркващо, но в последните месеци видяхме, че това е добър модел.

За днешния съботен ден следим седем мача, но само три от тях ще влязат във фиша ни.

Един от тях е залог на мача Валенсия – Селта Виго (от 19:15) и той е за това домакините от Валенсия да отбележат гол (коеф. 1.30). Останалите мачове, които следим и се играят преди това са:

  1. Саутхемптън – Челси от 14:30;
  2. Айнтрахт Франкфурт – Байерн Мюнхен от 16:30;
  3. Атлетико Мадрид – Леванте от 17:15;
  4. Лацио – Сампдория от 16:00.

Целта е следейки развоя на живо да сглобим права колонка с коефициент 2.00 за това три различни отбора от фаворитите да отбележат, както направихме вчера. Разбира се, имаме и още два мача предвид, които започват по същото време или по-късно от мача на Валенсия:

  1. Шалке – Борусия Дортмунд от 19:30;
  2. Валядолид – Реал Мадрид от 22:00.

При перфектно стечение на обстоятелствата можем да сглобим дори две прави колонки с добър шанс да излязат. Следете страницата ни във Facebook, за да видите крайната версия на прогнозата. Ще качим фиша веднага след като направим залог.

Разбира се, има опция и във всички мачове да има ранен гол, което да ни попречи да сглобим фиш. В такъв случай просто ще изчакаме утрешния ден.

Залагането не трябва да бъде самоцел или да се прави на всяка цена. То следва да се прави с хладен разум и спокойствие. Не залагайте пари, които нямате, нито разчитайте на 100% успеваемост. Няма да ги намерите никъде. И помнете, че вие самите носите отговорност за това да следвате нашите прогнози.

Желаем успех на всички!

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *