Безплатна права колонка за 11.08.2020

Приятели, време е да дадем нашите прогнози и за днешния ден. Ще имаме отделна права колонка за Лига Европа, но тук ще дадем прогнози за такава в националните първенства на три държави. Всички наши прогнози са на база статистика, като, разбира се, винаги съществува риск да не излязат.

Ето какво предлагаме за днес:

Рубин Казан – Локомотив Москва – Х на полувреме – 2,05.

Гостите определено са фаворит в мача, но това е от онзи тип срещи, която може да завърши с троен изход и трудно се прогнозира. Все пак едно нещо ни направи впечатление – в последните си няколко мача на почивката, отборът на Рубин винаги е удържал или достигал до равенство. Не вярваме днес като домакините играчите да направят изключение. Средният коефициент от 2.05 определено е блазнещ, за да опитаме. Можете да заложите на този мач за равен резултат на полувреме и в сингъл залог.

Царско село – Етър – 1Х – победа за домакина или равен – 1,30. 
Поглеждаме към родното първенство, за да обърнем внимание на тази среща. „Болярите“ са симпатичен отбор, но силата им е предимно в домакинствата (когато я има). В последните си няколко мача те са повече от колебливи и имат едва една победа в осем срещи. Това ни кара да заложим на Царско село с двоен шанс за 1Х при среден коефициент от 1,30. Ако обичате рисковете можете да заложите на победа на домакините в правата колонка или на отделен сингъл залог.
Слован Братислава –  Михаловце – 1 – победа за домакина – 1,14. 
Честно казано слагаме този мач, за да вдигнем коефициента още малко. Слован са машини в своето първенство и имат едва една загуба в последните си 28 мача! Ако трябва да бъдем честни коефициентът от горните два мача става достатъчно добър за права колонка и без този. Ако не искате да рискувате грешна стъпка на домакините за нисък коефициент, можете да го пропуснете. Ние сме уверени в потенциала за лесна домакинска победа и предлагаме твърд залог 1 при среден коефициент 1,14.
Общият коефициент на правата колонка е 3,04. Прогнозите ни се базират на статистика, а данните рядко ни подвеждат. Успех на всички!

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *