Как да се върнем на победната пътека?

Два дни малшанс. Два дни загуби. Общото? Залозите бяха в Шампионската лига, което ни накара да се замислим – как да се върнем на победната пътека?

Логиката, която следваме като правим селекцията е идентична, но поради някаква причина не познахме в три последователни фиша, което не ни се е случвало. Заради това седнахме и прегледахме успешните и неуспешните си залози в месеците назад. Радваме се на добра успеваемост когато става дума за първенство, но в турнирните сблъсъци за клубни или национални отбори нямаме добър успех.

Именно заради това решихме да се фокусираме там, където винаги сме правили добри печалби – клубните първенства. Направихме селекция на топ отборите в четирите топ първенства и ще дебнем за удобни моменти за залог. Всичко друго ще остане извън нашия обсег. Може да е малко крайно решение, но вярваме, че е за добро.

Очаквайте нашите прогнози през уикенда и се насладете на остатъка от седмицата и мачовете от Лига Европа и Лигата на конференциите. Помнете – залагайте разумно и не слагайте пари, които не може да загубите. Добрите типстъри след това няма да платят сметката ви за ток.

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *