Как да се върнем на победната пътека?

Два дни малшанс. Два дни загуби. Общото? Залозите бяха в Шампионската лига, което ни накара да се замислим – как да се върнем на победната пътека?

Логиката, която следваме като правим селекцията е идентична, но поради някаква причина не познахме в три последователни фиша, което не ни се е случвало. Заради това седнахме и прегледахме успешните и неуспешните си залози в месеците назад. Радваме се на добра успеваемост когато става дума за първенство, но в турнирните сблъсъци за клубни или национални отбори нямаме добър успех.

Именно заради това решихме да се фокусираме там, където винаги сме правили добри печалби – клубните първенства. Направихме селекция на топ отборите в четирите топ първенства и ще дебнем за удобни моменти за залог. Всичко друго ще остане извън нашия обсег. Може да е малко крайно решение, но вярваме, че е за добро.

Очаквайте нашите прогнози през уикенда и се насладете на остатъка от седмицата и мачовете от Лига Европа и Лигата на конференциите. Помнете – залагайте разумно и не слагайте пари, които не може да загубите. Добрите типстъри след това няма да платят сметката ви за ток.

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.