Безплатна права колонка за 26.08.2020

Здравейте, приятели! След заслужена почивка е време да се завърнем с нови прогнози и и успешни залози! За днес сме приготвили три мача в права колонка, които дават добър общ коефициент. Нека видим кои са те:

Селтик – Ференцварош – Шампионска лига (квалификации) – 21:45 

Тук даваме прогноза за твърда единица със среден коефициент от 1.34. Шотландците са твърд фаворит и вярваме, че ще си гарантират победата срещу далеч по-непретенциозния съперник.

Краснодар – ЦСКА Москва – Руска Премиер Лига – 20:30 

Изпитваме добри чувства към ЦСКА Москва, но не вярваме, че ще успеят да надделеят в мача. Краснодар е загубил едва два пъти като домакин в последните си 16 мача. Поставяме залог 1Х за домакинска победа или равен резултат. Среден коефициент е 1.40.

Локомотив Москва – Ахмат Грозни – Руска Премиер Лига – 18:30 

Един по-ранен мач, отново от руското първенство. Ако си мислите, че серията на Краснодар изглежда добре, то Локомотив са побеждавани едва четири пъти в последните си 26 мача в Русия! Тук отново залогът е 1Х със среден коефициент от 1.22.

Общият коефициент на правата колонка е 2.28. За тези, които биха търсили много високи коефициенти, можете да рискувате със знак 1 на третия мач за победа на Локомотив Москва. А ако сте по-рискови заложете на три домакински победи, но шансовете фишът да излезе намаляват значително. 

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *