Безплатен залог за 18.02 и втори фиш от поредицата!

Вчера успяхме да спечелим с нашата прогноза и записахме печалба от първия си залог. Продължаваме с два мача от Лига Европа, които са от тези, които започват в 19:55. Общият коефициент днес е 2.16 и включва два мача.

Очакваме Милан да вкарат гол на домакините от Цървена звезда. Доста се колебаехме дали да поставим залог гол-гол и за тук (който вероятно ще излезе), но подхождаме по-предпазливо. Коефициентът е 1.20.

Вторият мач е Реал Сосиедад – Манчестър Юнайтед. Тук прогнозата ни е гол/гол за коефициент 1.80. Вярно, че мачът ще бъде в Торино, но испанците са силен опонент и вярваме, че ще вкарат гол на Манчестър Юнайтед, които са без 5-6 основни футболисти. От друга страна вярваме, че те ще успеят да вкарат едно попадение на испанците, които имаха пика на своята форма в края на миналата година, но след това се свлякоха до пето място.

Вторият ни залог отново е за 100 лева от банката от 500, която разпределихме равномерно за 5 залога до тази седмица. Имаме една печалба и се надяваме серията да продължи. Стратегията ни е да видим какъв ще е резултата в края на седмицата и ако имаме печалба ще отчислим 50% от нея, а другата ще остане за увеличение на банката. Ако сме с банка под 500 лева ще я разпределим по равно между 5 залога. За момента вървим +100 лева.

Напомняме, че следвате нашите прогнози на собствена отговорност. Проучваме внимателно преди да ги дадем, но сигурност в тези неща няма. Не залагайте пари, които нямате и такива, които не можете да отделите! Благодарим, че следите страницата ни и вярваме, че ще успяваме заедно!

Други

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.